Dosáhněte svého běžeckého vrcholu

Dosáhněte svého běžeckého vrcholu s výkonnostní řadou Super Patch

Buďte rychlejší a dosáhněte svého běžeckého maxima s výkonnostní řadou Super Patch, která byla testována a ověřena, aby vám pomohla dosáhnout svých cílů, ať už běháte maratony nebo sprinty.

Zvýšená schopnost špičkové síly: Posilujte spodní část těla a jádro, abyste dosáhli atletické dokonalosti a vytvořili větší sílu.

Zlepšená rychlost rozvoje síly a pohonu: Získávejte vyšší rychlost a zrychlení a dosahujte rychlejší práce nohou pro maximální výkon.

Vylepšená relativní síla: Dosahujte vylepšeného sprintu a udržujte lepší tempo běhu, což pomáhá předcházet zraněním.

Vylepšené jaro: Zvyšte rychlost a zlepšete obratnost svých nohou, abyste byli rychlejší a efektivnější na každém kroku.

Vylepšená rovnováha a stabilita: Zlepšete svou obratnost a odolnost, což je klíčem k úspěšnému běhu a prevenci zranění.

Zlepšená obnova: Snížte riziko zranění a rychle se zotavte po každém běžeckém výkonu, abyste mohli pokračovat ve svém tréninku.

Podpořeno vědou. Studie prověřeno. Vibrotaktile Technology je revoluční technologie, která vám poskytuje okamžité zlepšení vaší rovnováhy, stability a síly, a to vše díky stimulaci vašeho mozku a nervového systému.

 

VICTORY

Síla, moc, rovnováha, obratnost a regenerace jsou pilíři nejvyšší úrovně sportovního výkonu. Získejte vše s pomocí Victory Patch. Victory Patch je neinvazivní a bezlékovou technologií, která může zlepšit celkové blaho tím, že posiluje uživatelovu energii, pocit rovnováhy, vytrvalost a sílu